070 357 0800

Finance Consultant

null

40 uur, landelijk

Ter versterking van ons Services team zoeken wij een leergierige Finance Consultant die een vliegende start wil geven aan zijn of haar carrière!

 

Wat ga je doen?

Als Finance Consultant bij SDB Ayton vervul je opdrachten bij onze klanten in de zorgsector, één van de meest complexe en uitdagende sectoren van Nederland. Jouw opdrachten hebben een financiële aard en zijn met name gericht op de financiële bedrijfsvoering van zorgorganisaties. Je werkzaamheden zijn heel divers, van adviseren tot uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van een begroting & jaarrekening, financiële data analyse & verslaglegging, de planning & control cyclus, AO/IC, coördineren van financiële afdelingen en het verbeteren financiële administratieve processen bij onze klanten.

Je krijgt een zelfstandige rol met veel bewegingsvrijheid en verantwoordelijkheid. Dit maakt dat je de gelegenheid krijgt veel te leren van het financiële vakgebied en je je competenties in korte tijd enorm kunt versterken. Uiteraard maak je als Finance Consultant onderdeel uit van een team en werk je mee aan het profileren van onze diensten, delen van expertise en ontdekken van nieuwe oplossingen die we onze klanten kunnen bieden.

 

Wie ben jij?

  • Je bent afgestudeerd, in een economische/financiële/bedrijfskundige richting op minimaal HBO niveau, en staat te popelen om je vers opgedane kennis in praktijk te brengen;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt klantgericht;
  • Je hebt een vlotte persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en legt gemakkelijk verbanden;
  • Het werken in een softwarebedrijf gericht op de zorgsector trekt je aan.

 

Wat doen wij?

SDB Ayton biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR-, salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stellen onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je als starter op de arbeidsmarkt een uitdagende en kansrijke functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een informele omgeving waarin je met jouw persoonlijkheid bijdraagt aan de beste zorg voor onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Miranda Verschuren

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met mij op.

miranda.verschuren@sdbayton.nl

070 357 0800

Delen?

Bekijk al onze vacatures