070 357 0800

Projectmanager

null

40 uur, landelijk

Voor onze implementatie afdeling zoeken we een Projectmanager die ons team komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Als Projectmanager begeleid je onze klanten in de zorg bij het implementeren van onze HR, Salaris en Planningssoftware. Jij bent eindverantwoordelijk voor een tijdige en kwalitatief goede afronding van het totale implementatietraject. Je treedt op als daadkrachtige en inhoudelijke sparringpartner, op gebied van zowel onderliggende processen als onze software, voor de klant. Hierbij weet je aansluiting te vinden bij de vele verschillende stakeholders van het project , met zo nu en dan verschillende aandachtsgebieden, belangen en functieniveaus. Je stuurt het interne implementatieteam aan, en ook alle eventueel bij het project betrokken externe partijen, zodat jullie gezamenlijk tot een succesvolle livegang van de afgenomen software komen.

Je houdt jezelf continue op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en gebeurtenissen in de zorgsector en op het gebied van HR, planning en salaris. Je hebt een scherp oor voor signalen vanuit de klant en markt en brengt onze dienstverlening en softwareoplossingen onder de aandacht door middel van consultative selling. Je weet de juiste trends en kansen ten aanzien van onze dienstverlening en software over te brengen aan onze Marketing en Sales collega’s. Zowel successen als leermomenten deel je met het team zodat jullie samen streven naar steeds betere implementatietrajecten voor onze klanten.

 

Wie ben jij?

  • Je bent vaardig in projectmanagement en projectmatig werken;
  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en je klantgerichte instelling is onderdeel van je DNA;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt procesmatig;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend te functioneren;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren aantoonbare werkervaring als Projectmanager bij een software organisatie;
  • Je bent in staat tot coachen en begeleiden van mensen en te sturen op prestaties en targets;
  • Daarbij heb je actuele kennis van processen in de zorg ten aanzien van HR, planning en salaris;
  • Je hebt uiteraard veel affiniteit met software, maar ook met de zorgsector.

 

Wat doen wij?

SDB Ayton biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR-, salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stellen onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Miranda Verschuren

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met mij op.

miranda.verschuren@sdbayton.nl

070 357 0800

Delen?

Bekijk al onze vacatures