070 357 0800

Dank voor een inspirerende dag!

Op donderdag 1 juni jl. vond SDB Ayton DIZ Day 2017 plaats. Een dag speciaal georganiseerd voor onze klanten en die volledig in het teken stond van digitale innovatie in de zorg. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag waar de inspiratie vanaf spatte.

Onze dagvoorzitter Gerdi Verbeet en onafhankelijke topsprekers zoals Menno Lanting, Hugo Borst en André Piso wisten de zaal te boeien, te prikkelen en te entertainen.

Zowel de paneldiscussie met experts vanuit de praktijk – Prisca Suijkerbuijk van Koraal, Joost Zielstra van De Vijverhof, Vinood Mangroelal van KPN Zorg en Erik Seveke van Simpled Cards – als de interactieve workshops, met onder meer onze klanten Koraal en De Vijverhof, gaven de aanwezigen stof tot nadenken.

Wij danken alle aanwezigen voor hun komst en hopen voor de nodige inspiratie, reflectie en motivatie gezorgd te hebben.

 •   Ik vond deze dag, erg inspirerend en energierijk. De lezingen gaven erg veel energie, en de betrokkenheid van de deelnemers was bovengemiddeld hoog. Een aanrader voor volgende edities.

  - Vinood Mangroelal - KPN

  - ,
 •   Ik vond het heel fijn om te zien hoe enthousiast en betrokken de deelnemers waren. Iedereen wil zich inzetten om de zorg beter te maken. Innovatie kan alleen dan een belangrijke bijdrage leveren als deze samen met mensen op de werkvloer wordt ontwikkeld

  - Gerdi Verbeet

  - ,
 •   Naast zeer verzorgde dag en gast vrije organisatie, zijn mij vooral de nieuwe perspectieven bijgebleven. Ik denk dat wij als bedrijf en ik zelf als persoon een betere bijdrage kan leveren aan de komende ontwikkelingen in zorg. Veel dank hiervoor.

  - Erik Seveke - Simpled Cards

  - ,
 •   was elk event maar zo inspirerend

  - Menno Lantink

  - ,