070 357 0800

Senior Accountmanager Sales New Business

null

40 uur

SDB Ayton biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR-, salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stellen onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

Voor de afdeling Sales zoeken wij een Accountmanager die ons gedreven Sales team komt versterken en onze prachtige software producten gaat verkopen.

 

Wat ga je doen?

Je primaire verantwoordelijkheid is de acquisitie van nieuwe strategische accounts voor onze organisatie. Dagelijks ben jij onderweg naar prospects om aan hen met trots ons productportfolio onder de aandacht te brengen. Jij haalt energie uit het binnenhalen van de opdracht bij die ogenschijnlijk onbereikbare klant die precies past binnen onze target markt. Je hebt dan ook een neus voor kansen in onze markt en hebt een perfecte timing als het gaat om het sluiten van een deal. Om dit voor elkaar te krijgen weet je op de juiste momenten de juiste mensen vanuit de organisatie aan te laten sluiten in het verkoopproces.

Je weet heel goed aansluiting te vinden met je gesprekspartners op bestuurdersniveau binnen de zorgsector. Als sterke netwerker bouw je in no time een goede basis op voor een betrouwbare sales pipeline voor de organisatie. Je identificeert het marktpotentieel en kwalificeert accounts zorgvuldig en realistisch. Je bouwt je salescycles gedegen op, bewaakt de voortgang van je salescycles en vraagt jezelf continue af wat je zou kunnen verbeteren. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het strategisch salesplan van onze organisatie.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en commercieel denken zit in je bloed;
  • Je hebt een sterk ontwikkelde netwerk vaardigheden en bent zeer resultaatgericht;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en een ondernemend karakter;
  • Je hebt sterk ontwikkelde vaardigheden op het gebied van consultative selling en bent een gedegen gesprekspartner op bestuurdersniveau;
  • Je hebt kennis van de zorgmarkt en bent op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen in de zorgsector;
  • Je hebt zeer ruime werkervaring in verkoop van softwareoplossingen aan nieuwe klanten en een bewezen New Business track record.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een verantwoordelijke en energieke Sales functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Miranda Verschuren

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met mij op.

miranda.verschuren@sdbayton.nl

070 357 0800

Delen?

Bekijk al onze vacatures