070 357 0800

Alles over DIZ DAY 2019

DIZ DAY staat voor Digitale Innovaties in de Zorg. Deze exclusieve klantendag vond in 2017 voor de eerste keer plaats in Utrecht. Dit jaar bent u als klant van harte welkom bij DIZ DAY 2019 op donderdag 19 september in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Programma
Tijdens deze editie behandelen we drie relevante thema’s in de branche: Vernieuwing, Change Management en Werkgeverschap. Samen met gastsprekers en professionals uit de branche kijken we vooruit naar de kansen en ontwikkelingen op het gebied van deze thema’s en hoe ze van invloed zijn op uw dagelijkse werkzaamheden.

Vanaf het hoofdpodium nemen o.a. Hans de Boer – oud-voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW, Richard van Hooijdonk – Trendwatcher & Futurist en Cris Zomerdijk – Partner Holland Consulting Group, u mee in de wereld van actuele trends en praktijkvoorbeelden. In het middagprogramma volgt u twee workshops naar keuze. Afsluitend volgt u een plenair programma waarin we onze visie met u delen en de dag samenvatten. We sluiten de dag af met een netwerkborrel waar u kunt napraten met branchegenoten en onze experts.

Algemene informatie
Datum: donderdag 19 september 2019
Tijd: 09.30 – 18.30 uur
Locatie: Midden Nederland Hallen, Barneveld
Thema’s: Vernieuwing, Change Management en Werkgeverschap in de Zorg

Bekijk het hele programma en andere praktische informatie op www.dizday.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.