070 357 0800
Gratis webinar ‘Klaar voor AVG’
Per 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacywetgeving Algemene verordening gegevensbescherming (AVGvan kracht. Dit vraagt direct actie van iedere organisatie. Deze wetgeving moet voorkomen dat gevoelige data oneigenlijk gebruikt wordt. En dat is in de zorg zeker een belangrijk onderwerp. Om u hierbij te helpen organiseren wij een gratis webinar ‘Klaar voor AVG’
 
Gratis webinar ‘Klaar voor AVG’
Om het u zo makkelijk mogelijk te maken organiseren wij op 14 december om 15:30 een webinar ‘Klaar voor AVG’ waar wij u in 45 minuten meenemen in alles wat voor u belangrijk is om direct te kunnen starten met de benodigde voorbereidingen voor AVG. U krijgt duidelijke informatie, u hoort hoe SDB Ayton u zou kunnen helpen en u mag uiteraard uw vragen stellen. Meld u direct aan en u ontvangt tijdig de link naar de webinar. Zo bent u goed geïnformeerd, kunt u starten met de vereiste voorbereidingen en bent u helemaal klaar voor ingang van deze wet.

Wat is de AVG?

U heeft er vast al veel over Algemene verordening gegevensbescherming (AVGgehoord en dat is niet voor niets. Bij overtreding van de AVG kan de Autoriteit Persoonsgegevens een boete opleggen tot wel 4% van de jaaromzet. Aangezien deze nieuwe wetgeving veel van de organisatie vraagt, is het belangrijk om direct te starten met treffen van de juiste voorbereidingen. In onze whitepaper leest u hier meer over.
 
SDB Ayton kan u helpen, kies een van onze drie service packs
Wij snappen hoe belangrijk dit is en kunnen wij u hiermee helpen. Daarvoor hebben we, namens SDB Ayton, een drietal Service Packs ontwikkeld. Drie verschillende variaties; van ondersteuning tot inzet van een functionaris. Er is van alles mogelijk, geheel passend bij uw wensen. We praten u graag bij tijdens  de concrete webinar ‘Klaar voor AVG’ voor meer informatie over deze wetgeving, handige tips en uitleg van onze Service Packs.

Geef u hier op voor de gratis webinar Klaar voor AVG.

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief