070 357 0800

CapaciteitsPlan

Van zorgvraag naar formatie

Met CapaciteitsPlan kun je eenvoudig roosteren vanuit de zorgvraag van de cliënt. De module plant en begroot vanuit de benodigde capaciteit in plaats van de aanwezige capaciteit. Met als resultaat een werkbaar dienstenpatroon. Niet alleen zorgvraaggestuurd, maar ook kostenefficiënt.

Werken met CapaciteitsPlan levert naast tijdsbesparing ook financieel inzicht op. Het systeem zorgt voor een volledig geautomatiseerde slag van zorgvraag naar formatie.

Daarnaast kun je eenvoudig directe, indirecte en voorwaardelijke benodigde zorg incalculeren. De software houdt verder niet alleen rekening met de benodigde capaciteit, maar ook nog eens met een optimale flexibiliseringsgraad. Dit levert uiteindelijk een efficiënte dienstroosterplanning op en tegelijk inzicht in de formatie- en volumebegroting.

CapaciteitsPlan is een onderdeel van de Aysist software. Het is volledig geïntegreerd met roosterplanning (RoosterPlan) en desgewenst ook flexplanning (FlexPlan). Samen leveren deze realtime financieel inzicht. Zo kun je verantwoord en tijdig bijsturen op formatie, in uren en geld.

null

Gerelateerde oplossingen

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief