070 357 0800

Consultant Business Control

null

40 uur

SDB Ayton biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR- en salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stelt onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

Wij zoeken een Consultant Business Control die ons gedreven Services team komt versterken en onze klant helpt met het leveren van de beste zorg aan haar cliënt. Met ons Services team ontzorgen wij onze klant door middel van tijdelijke inzet van deskundige professionals op het gebied van salarisverwerking, zorgplanning en financiële bedrijfsvoering.

 

Wat ga je doen?

Als Consultant Business Control krijg je bij ons interessante en uitdagende opdrachten bij verschillende klanten. Deze opdrachten zijn gericht op de financiële bedrijfsvoering bij uiteenlopende zorgorganisaties. Je treedt op als daadkrachtig en inhoudelijk sparringspartner van de bestuurder op het gebied van financiële bedrijfsvoering van de zorginstelling. Je adviseert het MT van de klant en stelt een gedegen financiële visie, planning en prognose op en stuurt hierbij ook een vaak het financiële team bij de klant aan. Veelal heb je een aansturende rol bij verandertrajecten bij de klant, bijvoorbeeld bij een fusie of reorganisatie en draag je verantwoordelijkheid voor strategische projecten ten aanzien van bijvoorbeeld vastgoed management of fusies.

De expertise die jij bezit over je vakgebied en de ervaringen vanuit je opdrachten deel je met je collega’s uit het Services team. Tegelijk leer je veel van de expertise en ervaringen van jouw collega’s. Op basis hiervan werken jullie samen als team aan het bedenken van nieuwe oplossingen voor de hoofdpijnen van onze klanten in de continu veranderende zorgsector en het verder profileren van onze dienstverlening.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en droomt en denkt in cijfers;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt klantgericht zonder de belangen van onze organisatie uit het oog te verliezen;
  • Je hebt een sterk gevoel voor verhoudingen en bent in staat overzicht en samenhang in financiële bedrijfsvoering te creëren en bewaken;
  • Je hebt kennis van en ervaring met de processen en actuele trends en ontwikkelingen in de zorgsector en weet hoe deze uitwerking hebben op jouw vakgebied;
  • Je hebt WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld verkregen vanuit een opleiding Accountancy of Register Controller;
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in een functie op concern control niveau in verschillende sectoren, waaronder de zorgsector;
  • Je hebt uiteraard in ieder geval affiniteit met software en de zorgsector.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een ambulante en verantwoordelijke functie als Consultant Business Control bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Miranda Verschuren

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met mij op.

miranda.verschuren@sdbayton.nl

070 357 0800

Delen?

Bekijk al onze vacatures