070 357 0800

Consultant Finance

null

40 uur

SDB Ayton biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR- en salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stelt onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

Wij zoeken een Consultant Finance die ons gedreven Services team komt versterken en onze klant helpt met het leveren van de beste zorg aan haar cliënt. Met ons Services team ontzorgen wij onze klant door middel van tijdelijke inzet van deskundige professionals op het gebied van salarisverwerking, zorgplanning en financiële bedrijfsvoering.

 

Wat ga je doen?

Als Consultant Finance krijg je bij ons interessante en uitdagende opdrachten bij verschillende klanten. Deze opdrachten zijn gericht op de financiële bedrijfsvoering bij uiteenlopende zorgorganisaties. Dit maakt dat jouw werkzaamheden kunnen variëren van uitvoering tot advies op het gebied van financiële bedrijfsvoering. Onderdeel van je opdracht bij de klant kan bijvoorbeeld zijn het opstellen van begroting & jaarrekening, financiële data analyse & verslaglegging, opstellen en uitvoeren van een planning & control cyclus, AO/IC, coördinatie van een financiële afdeling en verbeteren van financiële administratieve processen. Ook is veelal een belangrijke rol voor je weggelegd in het voor onze klanten in de zorgsector zeer belangrijke administratieve proces rondom zorgregistratie en –zorgproductie.

De expertise die jij bezit over je vakgebied en de ervaringen vanuit je opdrachten deel je met je collega’s uit het Services team. Tegelijk leer je veel van de expertise en ervaringen van jouw collega’s. Op basis hiervan werken jullie samen als team aan het bedenken van nieuwe oplossingen voor de hoofdpijnen van onze klanten in de continu veranderende zorgsector en het verder profileren van onze dienstverlening.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en droomt en denkt in cijfers;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt klantgericht zonder de belangen van onze organisatie uit het oog te verliezen;
  • Je bent een kei in het doorgronden en verbeteren van (financieel) administratieve processen;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau verkregen vanuit een opleiding in financiële of economische richting;
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring in een financiële functie binnen de zorgsector, bijvoorbeeld als Head of Controller, en ben je op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen in de zorgsector;
  • Je hebt uiteraard in ieder geval affiniteit met software en de zorgsector.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een ambulante en verantwoordelijke functie als Consultant Finance bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Miranda Verschuren

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met mij op.

miranda.verschuren@sdbayton.nl

070 357 0800

Delen?

Bekijk al onze vacatures