070 357 0800

DCV de Werf Nootdorp

SDB vrijwilligers helpen bij zomerfeest DCV de Werf, onderdeel van Ipse de Bruggen in Nootdorp
Op dinsdag 21 juni organiseerde DCV de Werf in Nootdorp, onderdeel van Ipse de Bruggen, het jaarlijkse zomerfeest voor haar cliënten, hun ouders/verzorgers en begeleiders. DCV de Werf biedt jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking dagbesteding op maat. De cliënten kijken het hele jaar uit naar deze feestelijke dag. En als het dan eindelijk zover is, geniet iedereen ervan op zijn eigen manier.

Wild Wild West
Het thema van het zomerfeest was Wild Wild West. De organisatie en SDB vrijwilligers hadden het terrein in stijl versierd en de feestvierders waren verkleed als cowboys en indianen. Met een opkomst van ruim 150 mensen was de hulp van onze SDB vrijwilligers zeer welkom. Doordat zij de praktische zaken regelden, konden de begeleiders hun aandacht besteden aan de cliënten en hun ouders/verzorgers. Op het feestterrein waren uiteenlopende spelletjes, met de rodeostier als favoriet. De mascotte van Ipse de Bruggen, Moef, verraste de cliënten met een bezoekje. En op de muziek van een countryzanger werd flink gedanst. Bovendien genoten de feestvierders van een heerlijke barbecue. De verwachte regenbui begon gelukkig pas tijdens het opruimen en kon de pret niet meer drukken.

Mooie reacties
Het zomerfeest van DCV de Werf was een groot succes voor de cliënten, hun ouders/verzorgers en begeleiders. Onze SDB vrijwilligers hebben hard gewerkt maar vooral ook genoten. Zij ontvingen vele mooie reacties als ‘Volgend jaar weer?’, ‘De cliënten genoten zichtbaar’ en ‘Ze zijn zo enthousiast; schitterend om te zien’. SDB Groep vindt het fijn om bij hartverwarmende evenementen als deze te kunnen helpen.

Sorry, the comment form is closed at this time.