070 357 0800

De Vijverhof

De Vijverhof in Capelle aan den IJssel
De Vijverhof verzorgt, verpleegt en behandelt cliënten met een zorgindicatie. Dit doen ze zowel bij hen thuis als in het woonzorgcentrum. Zo dragen zij bij aan een waardevol leven. De Vijverhof verhuurt woonruimte aan senioren, met extra veiligheidsvoorzieningen en de mogelijkheid van professionele 24-uurszorg op afroep. Hiermee zorgt De Vijverhof ervoor dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De Vijverhof brengt mensen bij elkaar door ons woonzorgcentrum open te stellen voor culturele, maatschappelijke en ontspanningsactiviteiten. Ook maken ze graag gebruik van de talenten van huurders, cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers én medewerkers. Van breien en zingen tot muziek maken en schaken. Zo maken ze het leven aangenamer.

Inloopmiddag
Op vrijdag 18 november jl. hebben 3 SDB-collega’s de handen uit de mouwen gestoken tijdens de wekelijkse inloopmiddag bij De Vijverhof. Voor de ouderen uit het woonzorgcentrum, de aanleunwoningen en uit de wijk wordt iedere week een gezellige middag georganiseerd. Een van de aanwezigen kwam zelfs iedere dag even langs om een gezellig praatje te maken.

Iedereen is van harte welkom om een spelletje te komen doen of gewoon om gezellig een praatje te maken met een drankje en hapje erbij.

Onze medewerkers hebben zich erg vermaakt bij het kaarten en het spelen van rummikub en schaken. Het klaverjassen ging op zijn Rotterdams en er werd alleen gepraat over Feyenoord en Sparta. Er werd luid meegezonden met de Rotterdamse liedjes die uit de boxen galmden.
Een bewoner van ruim 90 jaar had nog niet zo lang geleden leren schaken en bleek een goede tegenstander!

Oude bekenden
SDB Groep en De Vijverhof hebben al een lange relatie met elkaar en de medewerkers vonden het leuk om ook weer oude bekenden te ontmoeten.
Onze collega’s zagen de bewoners genieten en genoten zelf ook. ‘Wat een fijne plek om hier oud te mogen worden’ hoorden we na afloop…

Sorry, the comment form is closed at this time.