070 357 0800

FlexPlan

Flexibel plannen voor de beste zorg

Wil je je medewerkers flexibel kunnen inzetten en tegelijk zoveel mogelijk laten meebewegen met de zorgvraag? FlexPlan helpt je daarbij en kijkt dan ook nog eens naar de fluctuerende beschikbaarheid van medewerkers. Zo kun je fors besparen op tijd en geld: 3 á 4 % op de totale personeelskosten is geen uitzondering.

Roosterverstoring snel opgelost

Het goed verlopen van een rooster is afhankelijk van medewerkers. Door ziekte bijvoorbeeld kunnen toch roosterverstoringen ontstaan. Die kun je met FlexPlan met 1 klik ondervangen. Met een innovatieve matchboom zoekt het systeem naar een geschikte vervanger. Hierbij gelden niet alleen wettelijke verplichtingen, maar kijkt het systeem ook naar de specifieke zorgvraag en welke medewerker daar het beste op aansluit. De criteria kun je zelf instellen.

Plannen in de cloud

Werken met FlexPlan betekent plannen ‘in de cloud’. Hierdoor zijn planningsgegevens altijd actueel en inzichtelijk. Ongeacht tijd of plaats.

Met het Medewerkersportaal dat aan FlexPlan is gekoppeld, hebben medewerkers snel en eenvoudig toegang tot alle tot hun rooster en eigen dossier. Diensten accorderen of ruilen is een peuleschil geworden en het bespaart tijd. Aysist Mobile – een handige app – zorgt ervoor dat informatie uit het Medewerkersportaal ook op mobiele apparaten toegankelijk is.

Ook de flexpoolbeheerder profiteert van FlexPlan. Door het realtime planningsoverzicht is het zoeken naar een vervanger eenvoudig. Verder boekt het systeem automatisch kosten op de juiste kostenplaats en koppelt het gegevens aan het salarissysteem.

FlexPlan: het antwoord op het geautomatiseerd management en matchen van een centrale, organisatiebreed inzetbare flexpool.

null

Gerelateerde oplossingen

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief