070 357 0800

Geslaagde workshops Loonberekening 2016

SDB Groep verzorgt gebruikerscursussen, opleidingen, informatieve bijeenkomsten en workshops over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de zorgsector. Onze ervaren docenten kennen de dagelijkse praktijk in de zorg als geen ander en delen graag hun kennis met u. De locaties van cursussen en opleidingen proberen wij zoveel mogelijk op uw wensen af te stemmen. Informatieve bijeenkomsten en workshops organiseren wij op diverse locaties door het land. Onze workshop Loonberekening 2016 vond op 21 juni in Meppel plaats en op 23 juni in Dongen.

Loonberekening
Na het succes van 2015 organiseerde SDB Groep ook dit jaar de workshop Loonberekening. Afgelopen juni vonden er twee sessies Loonberekening 2016 plaats in Meppel en in Dongen. Tijdens de workshops is op basis van de actuele wet- en regelgeving de berekening van het brutoloon naar nettoloon behandeld. Dit deden wij aan de hand van praktische cases en door het maken van opgaven en berekeningen. Alle zaken omtrent loonberekening en aanverwante onderwerpen zijn aan de orde gekomen. U kunt daarbij onder meer denken aan de werkkostenregeling, cao-bepalingen, pensioenberekening, ziekengeld, etc. De deelnemers ontvingen een reader als naslagwerk, waarin de besproken onderwerpen overzichtelijk op een rijtje zijn gezet. De twee workshops Loonberekening 2016 zijn succesvol verlopen. Bij beide workshops waren veel deelnemers aanwezig en wij hebben van hen positieve feedback mogen ontvangen.

Agenda opleidingen
In september staan er twee informatiebijeenkomsten over de kanteling van de werktijden op de agenda:
– Dinsdag 27 september 2016 van 13.00 tot 16.00 uur in Oudorp (Alkmaar)
– Donderdag 29 september 2016 van 13.00 tot 16.00 uur in Numansdorp

Onze overige opleidingen vindt u in de agenda. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor meer informatie: bel 070 357 08 65 of mail naar opleidingen-web@sdbgroep.nl

Sorry, the comment form is closed at this time.