070 357 0800

Het Zomerfeest van De Werf

Op woensdag 5 juli jl. zijn 8 medewerkers van SDB Ayton als vrijwilliger ingezet op het jaarlijkse Zomerfeest van dagactiviteitencentrum De Werf in Nootdorp.
Vorig jaar mochten wij ook bij het Zomerfeest ondersteunen en wij hebben de opdracht opnieuw met veel plezier gedaan.

Samen met de begeleiders van De Werf werd in de ochtend het terrein versierd in het thema Jungle/Hawaii. Er waren verschillende spelletjes opgezet en cliënten en begeleiders waren allemaal tropisch uitgedost!

Tegelijkertijd met het versieren van het terrein werd ook gestart met de voorbereidingen voor de barbecue die om 12.00 uur begon. Als snel ontstond er een rij en er moest flink aangepoot worden om al het lekkers dat op de barbecue ging, op tijd te serveren.
Het weer werkte fantastisch mee, alsof we op een tropische locatie waren…

Dankzij de inzet van onze vrijwilligers hadden de vaste begeleiders de tijd om samen met hun cliënten te eten en gezellig samen te zijn met de ouders en begeleiders.
Er is flink wat werk verzet. De medewerkers van SDB Ayton hebben ervaren hoe intensief de begeleiding op De Werf kan zijn; ze zijn dankbaar dat ze de begeleiders een dag een beetje hebben kunnen ontlasten.

Het was een erg geslaagde dag, gezellige sfeer, lekker eten en heerlijk weer!

Ipse de Bruggen – DVC De Werf
Binnen DVC de Werf in Nootdorp krijgen jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking dagbesteding op maat. Een aantal heeft ook psychiatrisch problemen of moeilijk verstaanbaar gedrag. Je krijgt hier veel begeleiding.

Sorry, the comment form is closed at this time.