070 357 0800

In de cloud

null

Overal en altijd beschikbaar

In een steeds veranderende zorgomgeving is het belangrijk dat je als organisatie meebeweegt. En tegelijk wil je je volledig kunnen richten op je primaire taak: de beste zorg bieden aan je cliënten. Hoe meer tijd je daaraan kunt besteden, hoe meer cliënten daarvan profiteren.

Inzicht in de cloud

Dat vraagt om inzicht. Inzicht in alle processen rondom HR, salaris en planning. Want inzicht geeft je de ruimte om direct te kunnen ingrijpen en zo te kunnen sturen op de zorgkwaliteit. En tegelijk hou je kosten beheersbaar. Al onze oplossingen werken daarom in de cloud. Dat biedt niet alleen tijdsbesparing door eenvoudig en snel gebruik. Het levert ook actuele gegevens. Informatie die jij vervolgens kunt gebruiken om de beste zorg te bieden.

Plannen in de cloud

Meeveranderen met de zorgsector, zorgvraaggestuurd roosteren bijvoorbeeld, vraagt om een flexibel planningsproces. Daarom werkt ook onze planningssoftware volledig in de cloud. Zo heb je altijd actueel inzicht in je planning. Niet alleen van je vaste medewerkers, maar ook van de flexpool.

Gebruikers en medewerkers hebben 24/7 toegang tot de planning via het Aysist Medewerkerportaal en de app, Aysist Mobile. Daar hebben zij verschillende handige functionaliteiten tot hun beschikking, zoals verlof aanvragen en diensten ruilen. Ze hebben meer invloed op hun werktijden en zelf hou je overzicht. De gegevens worden tenslotte direct in het systeem bijgewerkt.

Veilig

Onze cloudsoftware – Aysist7 – garandeert de veiligheid en privacy van gebruikers en is ontwikkeld op basis van de nieuwste technologie. Het stelt geen zware technische eisen aan je infrastructuur en technisch beheer en updates kosten nauwelijks tijd.

Stap ook over op plannen in de cloud en hou zo meer tijd over voor de beste zorg aan je cliënten.

null

Maak optimaal gebruik van de Cloud met:

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief