070 357 0800
Innovatief plannen voor de kinderopvang met Aysist

Erg fijn dat de kinderopvang weer flink aan het groeien is. Toch biedt de nieuwe wetgeving rond de IKK hier wel wat uitdagingen. De verscherping van deze regels vraagt om meer medewerkers terwijl deze lastig te vinden zijn.

Juist op dit soort momenten is je medewerkersplanning cruciaal. Immers, hoe efficiënter je met je bestaande groep medewerkers kan plannen, hoe minder afhankelijk je wordt van vacatures en inhuur. Bovendien bestaat de grootste kostenpost voor veel kinderopvangorganisaties uit personeelskosten. Om die reden kiezen veel kinderopvangorganisaties niet voor een geïntegreerd systeem waarin de medewerkerplanning onderbelicht blijft, maar juist voor een gespecialiseerd Medewerker-planningssysteem. Want stel je eens voor dat jouw organisatie jaarlijks 3 a 4% van de personeelskosten zou kunnen besparen. Wat zou dat voor jouw organisatie kunnen betekenen?

 

Voordelen Aysist  :

  • koppelingen met andere hr-, salaris- en financiële systemen
  • een volledig uren- en verlofmanagement incl. workflows voor accordering en verlof
  • de meest efficiënte planning door realtime integratie met Kindplanning
  • een significante werkdrukverlaging met de App Aysist Mobile
  • een gesmeerd lopende inval- of flexpool zonder tijdsverlies
  • een volledige integratie met het SDB Personeelsinformatie- en Salarissysteem
  • automatische doorbelasting over verschillende kostenplaatsen
  • een beter inzicht in de kosten van uw rooster in relatie tot het budget
  • aantrekkelijker werkgeverschap door invloed op het rooster te geven met de App!

Door de modulaire opbouw van Aysist bepaal je zelf de benodigde functionaliteit en prijs. Aysist is daarmee al aantrekkelijk voor organisaties vanaf 50 medewerkers.

Bekijk de voordelen Aysist Mobile

Graag kom ik in contact over de mogelijkheden voor de Kinderopvang: 


SDB*Salaris

Al ruim 40 jaar lang zorgen we voor een correcte berekening van salarissen en verstrekken we de loonstroken voor medewerkers in de zorg en kinderopvang. Personeelskosten zijn een aanzienlijk onderdeel van je bedrijfsvoering. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. Onze cao-experts houden bestaande en toekomstige regelingen in de gaten. SDB Salaris is volledig geïntegreerd met Aysist.


BPO

Salaris- en personeelsadministratie is onze core business. Geef het uit handen aan onze specialisten. Veilig en vertrouwt. Dit scheelt een hoop tijd en je weet zeker dat je mensen altijd goed en op tijd hun salaris ontvangen. SDB*BPO biedt eenvoud, korte lijnen, veel gemak, goede kwaliteit en lage kosten.


SDB*Selfservice

Vereenvoudig en versnel je de afhandeling van administratieve processen. Je medewerkers krijgen via een eigen portaal toegang tot hun HR informatie en kunnen deze zo nodig zelf wijzigen. SDB* Selfservice is volledig geïntegreerd met Aysist dus alle mutaties worden maar 1 keer ingevoerd.

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief