070 357 0800

Klantbezoek Alerimus toont belang realtime koppeling

Woon-, Zorg- en Dienstencentra Alerimus in Numansdorp maakt gebruik van SDB*HRM en SDB*Salaris. SDB*HRM geeft onder andere inzicht in opleidingen, competenties en certificering van medewerkers. Het pakket ondersteunt het complete personeelsproces van vacaturestelling tot ontslag, inclusief loopbaanplanning- en begeleiding met digitaal dossier. SDB*Salaris maakt correcte loonberekeningen en de verstrekking van loonstroken mogelijk. Een van de voordelen is dat mutaties tot op het laatste moment kunnen worden doorgevoerd. SDB Groep bezocht Alerimus en keek met hen mee naar de koppeling tussen SDB*HRM en SDB*Salaris.

Digitale workflow
SDB medewerkers Marjan Prins en Dirk Vrijenhoek bezochten onlangs Alerimus om te zien hoe zij SDB*HRM en SDB*Salaris in de praktijk gebruiken. Daarbij viel op dat Alerimus nog altijd een papieren administratie voert. Dit doen zij omdat mutaties vanuit diverse plekken binnen de organisatie worden aangeleverd en omdat zij het als zogenaamd bewijsmateriaal zien. De SDB pakketten maken papierwerk echter overbodig, juist doordat deze alle mutaties tonen en digitale workflows faciliteren.

Realtime koppeling
Tijdens het klantbezoek kwamen ook de last-minute mutaties ter sprake. Vanwege de tijdspanne worden deze momenteel zowel in SDB*HRM als in SDB*Salaris ingevoerd. Vanwege de koppeling tussen beide pakketten zou invoering in SDB*HRM voldoende moeten zijn. Dit jaar staat dan ook de realtime koppeling tussen SDB*HRM en SDB*Salaris op de agenda, zodat de medewerkers van Alerimus snel van deze optie kunnen profiteren.

Sorry, the comment form is closed at this time.