070 357 0800

Loopt u mee met de 10de editie van de Zorgmarathon?

Op 22 september gaat alweer de 10de editie van de Zorgmarathon op sportcentrum Papendal van de start. De Zorgmarathon is een groots evenement voor teams van medewerkers uit de sector Zorg, Welzijn & Sport, waarbij vitaliteit en plezier voorop staan. Dit alles onder het motto ‘samen de zorg in beweging brengen’. Ook dit jaar zijn wij weer trotse hoofdsponsor en hopen we u te mogen verwelkomen op dit prachtige evenement!

Hoe gaat de Zorgmarathon in zijn werk?

De Zorgmarathon is een estafetteloop voor medewerkers en bestuurders uit de zorg. Op het Sportcentrum Papendal gaan teams van maximaal 10 lopers de uitdaging aan om samen 42 kilometer en 195 meter te lopen. Ieder loopt een ronde van 4,2195 km in twee rondjes van 2,1km. Het evenement is voor zowel ervaren als beginnende lopers. Dit jaar is er weer gekozen om samen te lopen voor één goed doel: ‘Fonds verstandelijk gehandicapten!’ Een mooi doel en daarbij een leuke uitdaging vast wat te gaan trainen want lopen houdt u niet alleen lichamelijk fit, maar ook geestelijk gezond. Bovendien stimuleert het de collegialiteit en is het gewoon heel erg leuk om mee te doen! Om 11:00 wordt het event door ons als trotse hoofdsponsor geopend en hierna volgt de warming-up met bijzondere gast. De echte loop gaat om 12:00 van start en eindigt uiterlijk om 16:30. Hierna volgt nog de prijsuitreiking, dit verzorgen wij ook.

Geef u nu op en loop mee!

We hebben inmiddels al veel aanmeldingen binnen en hopen weer ruim 150 team te verwelkomen. U kunt zich nog steeds aanmelden met uw team. Aanmelden gaat via de volgende link http://www.inschrijven.nl/2017/zorgmarathon/. U krijgt er zeker geen spijt van. Nog niet getraind? U hoeft de marathon gelukkig niet alleen te lopen. Samen met uw team maakt u ene mooie verdeling van de kilometers en het sportieve, gezellige en feestelijke karakter van deze dag maakt het voor iedereen mogelijk mee te doen.

We kijken uit naar uw komst en zien u hopelijk op 22 september!

Sorry, the comment form is closed at this time.