070 357 0800

Met mooie feedback op naar SDB AYTON DIZ DAY 2018! Denkt u ook mee?

Op donderdag 1 juni jl. vond SDB Ayton DIZ Day 2017 plaats. Een dag speciaal georganiseerd voor onze klanten, die volledig in het teken stond van Digitale Innovatie in de Zorg. Een zeer geslaagde dag waar de inspiratie vanaf spatte. Dat vonden wij niet alleen; dit zien we ook terug in de mooie resultaten van de enquête!

Met onze eerste editie van de SDB AYTON DIZ DAY smaakte direct naar meer! Dus zijn we de meteen met de voorbereidingen van start gegaan met SDB AYTON DIZ DAY 2018. Een nieuwe dag waar u weer veel van mag verwachten met een actueel interessant programma, top sprekers en vol inspiratie. Om deze dag nog beter bij uw wensen aan te sluiten hebben we een enquête uitgevoerd onder de bezoekers van 1 juni. Deze prachtige resultaten delen we uiteraard graag met u. Daarbij willen we iedereen bedanken die deze enquête heeft ingevuld!

SDB AYTON DIZ DAY 2017

Onze dagvoorzitter Gerdi Verbeet startte de dag met het bestuurdersontbijt. Om u nieuwe inzichten mee te geven namen onafhankelijke topsprekers zoals Menno Lanting, Hugo Borst en André Piso u mee in de wereld van digitale innovaties en het belang van de zorg. De paneldiscussie met experts vanuit de praktijk – Prisca Suijkerbuijk van KoraalJoost Zielstra van De VijverhofVinood Mangroelal van KPN Zorg en Erik Seveke van Simpled Cards – als de interactieve workshops, met onder meer onze klanten Koraal en De Vijverhof, gaven de aanwezigen stof tot nadenken en dat zien we terug in de resultaten.

De resultaten van de enquête

De vraag om het evenement te beschrijven in drie woorden gaf leuke verrassende resultaten zoals: kadootje, verbindend, top evemement en ook woorden als inspirerend, informatief, actueel en vernieuwend zagen we in de resultaten terug.

Hieronder zie je de beoordelingen van verschillende onderdelen d.m.v. van de cijfers 1 t/m 5.

Hoe waardeert u het evenement in zijn algemeenheid? 4,1
Hoe waardeert u het plenaire programma? 4,0
Hoe waardeert u de paneldiscussie? 3,4
Hoe waardeert u de (interactieve) sessies in de middag? 3,6
Hoe waardeert u de locatie ‘Dinner in motion?’ 4,2
Hoe waardeert u de catering op locatie? 4,3

Daaraan werd toegevoegd: ‘super georganiseerd’, ‘sterk plenair programma’, ‘interessante sprekers’ en ‘mooie locatie’.

Ook werd de vraag gesteld: ‘In welke mate zou u dit evenement bij anderen aanraden?’ Score 0 tot 10. Maar liefst 48% geeft een 8, 22% een 9 en 2% een 10.

Natuurlijk nemen we ook alle feedback mee. Hieronder enkele nog reacties:

‘Meer van de visie, toekomst laten zien van SDB Ayton’
‘Geluid tijdens workshops niet optimaal’
‘Beschrijving openbaar vervoer was niet duidelijk genoeg’

Tijdens het event gaven onze gasten al massaal aan volgend jaar weer te willen komen, ook dit zagen we in de enquete terug. Natuurlijk is dat het mooiste compliment; 95% geeft aan volgend jaar weer aanwezig te willen zijn.

Wensen voor SDB AYTON DIZ DAY 2018?

Wij gaan de uitdaging aan u volgend jaar weer te verrassen en blijven vernieuwen. Op naar SDB AYTON DIZ DAY 2018. Natuurlijk doen we dit graag samen met u. Wilt u graag meedenken, heeft u wensen of wilt u op een manier een rol spelen tijdens dit event? Laat het weten aan marketing@sdbayton.nl. We kijken uit naar uw reacties en u hoort snel van ons!

Sorry, the comment form is closed at this time.