070 357 0800

NPS – SDB Ayton scoort uitstekend

Het onderzoek

Om onze producten en dienstverlening elke keer weer beter te maken, vragen wij onze gebruikers en klanten naar hun mening. Met deze feedback en scores kijken we waar we de aansluiting op de uitdagingen van onze klanten optimaal kunnen maken.

In het eerste kwartaal van 2017 hebben wij aan meer dan 7.000 klanten en gebruikers gevraagd wat ze van ons vinden en hoe wij eventuele tekortkomingen kunnen verbeteren. De scores zijn binnen en allereerst willen wij iedereen bedanken die ons heeft geholpen met de feedback.

Eventuele verbeterpunten hebben we al direct opgepakt maar de trend was erg positief. Het onderzoek heeft geleid tot een NPS. In de meeste eenvoudige uitleg is een NPS is het de verhouding tussen mensen die positief zijn en de mensen die negatief zijn. Een score boven 0 (nul) wil zeggen dat er meer mensen zijn die positief zijn dan negatief.

Een uitgebreide uitleg vindt u hier -> externe link.

Onder onze respondenten wordt dus vaker aangegeven dat wij aan te raden zijn aan anderen dan het landelijk gemiddelde. Het percentage van negatieve aanbevelingen is in lijn met het landelijk gemiddelde en wij zijn natuurlijk blij met het percentage van de mensen dat ons aanbeveelt. Wij vinden dit een prachtig resultaat en het maakt ons nog gemotiveerder om het de komende tijd nog beter te willen doen.

Sorry, the comment form is closed at this time.