070 357 0800

Partners

null
Om u als klant optimaal te bedienen heeft SDB Ayton een aantal strategische partners geselecteerd. Hiermee zijn wij nog slagvaardiger in het innoveren en verbeteren van onze producten en diensten.

TTS is specialist in zorgdeclaratie- en registratieprocessen. Het familiebedrijf werd in 1993 opgericht en stelt sindsdien de vragen, wensen en behoeften van zorgorganisaties in de langdurige zorg centraal. TTS gelooft dat ondersteunende software en diensten het werk van zorgverleners, managers en administrateurs eenvoudiger moet maken. Zorgaanbieders moeten zich op hun kerntaak kunnen richten, de software en diensten van TTS moeten die kerntaak ondersteunen.

Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement op één plek te vinden als bij Het NIC. Ze dragen bovendien aantoonbaar bij aan duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.

Al sinds 1988 is Kennys BV de specialist voor HRM software componenten, waarin de wensen van de klant altijd centraal staan. Door continue innovatie wordt ervoor gezorgd dat deze HRM software altijd state-of-the-art is en blijft aansluiten op de modernste HRM praktijken. Voor de sectoren gezondheidszorg en welzijn worden deze componenten binnen de totaaloplossing van SDB ingezet.

30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu een internationale onderneming met 1550 collega’s in 15 landen.
Daarom zijn ze gek op snelgroeiende bedrijven. En weten als geen ander hoe innovatie voelt.

ADP biedt al meer dan vijftig jaar kennis en innovatieve oplossingen voor HR, payroll en excasso voor elk type organisatie. Het is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Amerikaanse concern Automatic Data Processing Inc. In Nederland ontvangen 1,4 miljoen werknemers iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV, dat gevestigd is in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Amsterdam en circa 700 medewerkers in dienst heeft.

Het partnership tussen Ayton en CareConnections maakt het mogelijk dat ECD informatie en roosterinformatie binnen één app samenkomen. CareConnections heeft de Zorgapp ontwikkeld voor de zorgprofessional. Met de Zorgapp is het mogelijk alle administratieve vastlegging rondom de cliënt en personeelsplanning binnen één App te regelen. Deze intuïtieve Zorgapp is zeer gemakkelijk in gebruik, werkt drempelverlagend, geeft snel en inzichtelijk een 360° cliëntbeeld weer. Ook bevordert deze App het efficiënt rapporteren op doelen en tijd, direct bij de cliënt. Waar zorgprofessionals nu nog vaak later op de dag gegevens van meerdere cliënten registreren, met het risico op meer fouten, kan er met de Zorgapp direct worden gerapporteerd bij de cliënt. Dit reduceert kans op fouten én zorgt ervoor dat de cliënt nauw wordt betrokken bij het zorgproces.

Ayton is een van de partners van AFAS Software, en samen zijn er ten behoeve van de uitwisseling van medewerkergegevens al vele aansluitingen gerealiseerd tussen het AFAS personeelsinformatiesysteem en het Ayton planningssysteem.

CRMconnectors is de koppeling tussen uw AFAS Profit en uw documenten. Onze software verwerkt informatie uit AFAS Profit automatisch in alle gewenste documentprocessen. In één workflow maakt, verstuurt en archiveert u al uw correspondenties.
U werkt snel, foutloos, klantgericht en efficiënt.

De heer Software is leverancier van het ECD PlanCare. PlanCare biedt mobiel werken, inzicht in het eigen dossier, het zelf voeren van de regie door de cliënt, eHealth toepassingen en gegevensuitwisseling in de keten en het Persoons Gebonden Dossier (PGD). Omdat in Aysist het rooster voortkomt uit de zorgvraag is het logisch dat deze zorgvraag ook in Aysist beschikbaar is. De koppeling tussen PlanCare en Aysist maakt het inlezen van de zorgvraag in CapaciteitsPlan mogelijk, zodat uw rooster daadwerkelijk de zorgvraag en de daarbij behorende financiële kaders als vertrekpunt heeft. De consequenties van veranderingen in de zorgvraag zijn direct in het rooster zichtbaar, zodat u hier direct actie op kunt ondernemen

helpLine en Ayton, ‘Ambities zonder concessies’
Bij zorginstellingen komt de cliënt steeds centraler te staan: de invloed van de cliënt op hoe en wanneer zorg wordt geleverd neemt toe, terwijl er een steeds groter beroep wordt gedaan op zorginstellingen om doelmatig te werken. Deze ontwikkelingen vereisen van zorginstellingen vergaande integratie tussen roosterplanning en cliëntplanning. Om dit te faciliteren zijn Ayton en helpLine een samenwerking aangegaan. Die samenwerking krijgt gestalte in de vorm van geavanceerde koppelingen, die alle planprocessen naadloos integreren. Ayton en helpLine delen zowel visie als aanpak op het gebied van planning in de zorg; systemen moeten ‘prettig werken’ en een bijdrage leveren aan de ambities van de zorgorganisatie. De eerste zorgorganisaties werken al naar tevredenheid met de koppeling tussen de Aysist en Careware software.

Samenwerking Déhora en Ayton zorgt voor efficiënte en duurzame personeelsplanning
Déhora Consultancy Group en Ayton werken al geruime tijd samen voor organisaties in de Zorg. Zowel Déhora als Ayton ondersteunen organisaties bij het efficiënter en doelmatiger opzetten, inrichten en inzetten van de personeelsplanning. Daar waar Ayton planningssoftware ontwikkelt en implementeert, is Déhora gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van resultaten met Workforce Planning.

Opleiding en detachering Planners
De samenwerking tussen Ayton en Déhora krijgt steeds vaker gestalte in de praktijk. Zo biedt Déhora een specifieke opleiding voor planners of managers die met de Aysist software gaan werken. Déhora is continu op de hoogte van de allernieuwste mogelijkheden van de Aysist software, en de gezamenlijke opdrachtgever weet zich daarmee verzekerd van het optimaal gebruik van de planningssoftware.
Daarnaast kunnen opdrachtgevers gebruikmaken van assessments voor planners of managers, en kan Déhora reeds opgeleide planners inzetten via detachering. Hiertoe beschikt Déhora over een pool van professionele planners en managers ten behoeve van plan- en flexbureaus. Déhora Academy verzorgt (gecertificeerde) opleidingen voor planners, van workshops tot een masterclass Zelfroosteren, en  biedt vakopleidingen, mbo opleidingen en hbo leergangen op het gebied van personeelsplanning.
Ook tijdelijke ondersteuning of coaching van de planner of flexbureau-manager is een mogelijkheid. Verder kan de planning in zijn geheel worden uitbesteed (Planning as a Service) aan Déhora; van capaciteitsplanning tot en met het oplossen van roosterverstoringen, of onderdelen daarvan. Steeds wordt daarbij gebruikgemaakt van professionele planners en de meest efficiënte software, en worden accurate managementrapportages geboden.
In alle gevallen is het blijvend optimaliseren van de efficiency en effectiviteit van de personeelsplanning bij de opdrachtgever het gezamenlijke doel van Déhora en Ayton.

HR Servicedesk BV is een innovatieve organisatie, die personeelsadministratie diensten verleent aan kleinere en middelgrote organisaties via één loket. Wij brengen hiermee geavanceerde personeelsadministratieve diensten en systemen ook binnen het bereik van kleinschalige woonzorgorganisaties. Met relatief geringe investeringen, zowel budgettair als qua arbeidsintensiviteit, is er toch optimale efficiency te realiseren.
HR Servicedesk over de samenwerking met Ayton: In onze zoektocht naar een personeelsplanningsysteem voor onze klanten, kwamen wij in contact met Ayton. Met de planningssoftware Aysist is HR Servicedesk in staat de kleinere woon-/zorgorganisaties volledig te ondersteunen en te faciliteren. We ervaren de samenwerking in de praktijk als een echt partnership.

Konnect is gespecialiseerd in oudercommunicatie en levert het meest uitgebreide pakket waarbij administratie, planning en oudercommunicatie samenkomen. Via een gepersonaliseerd portaal en app maken organisaties de opvangkwaliteit inzichtelijk en kunnen zij de ouders een totaalpakket aan mogelijkheden aanbieden. Konnect is eenvoudig in gebruik en herkenbaar in eigen huisstijl.

De koppeling tussen SDB Ayton en Konnect maakt het mogelijk direct de kindplanning, extra dagdelen en afwezigheden en (historische) aanwezigheidsregistratie te gebruiken in Aysist voor een nog efficiëntere medewerker planning in de kinderopvang.

Saamn is de nieuwe generatie kindplanning. Producten, diensten en bedrijfsprocessen zijn altijd in ontwikkeling. Dat vraagt om een innovatieve en vooral flexibele softwareoplossing voor je organisatie. Saamn is dit voor de kindplanning, want onze cloudoplossing staat voor keuzes. Keuzes hoe je jouw visie op kinderopvang, je producten en je diensten vorm wilt geven in onze software. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom zijn wij altijd nieuwsgierig naar wat jou bezig houdt. Gezamenlijke kunde en oprechte interesse in elkaar maken de juiste keuzes mogelijk. Saamn zijn we sterk!

Het laatste decennium heeft veel gevraagd van de flexibiliteit van de kinderopvang. De toekomst blijft onzeker. Met KOC.online heeft de kinderopvang nu software die klaar is voor die toekomst. In vele opzichten een totale breuk met conventies uit het verleden. In andere opzichten is bewaard gebleven wat goed was: stabiel en professioneel.

Het belangrijkste voordeel voor uw organisatie is dat de software u ondersteunt bij alle toekomstige uitdagingen. De flexibiliteit van KOC.online staat daar garant voor. Niet alleen de flexibiliteit bij het creëren van een eigen inrichting. Maar ook bijvoorbeeld de flexibiliteit in de prijs die meegroeit- of daalt met uw omvang, terwijl een grote investering vooraf niet meer nodig is. Met KOC.online kunt u op ieder moment en precies op de manier die u wenst uw eigen overzichten maken en bent u altijd verzekerd van een goed inzicht in de laatste stand van zaken. Steeds meer organisaties hebben meerdere werkmaatschappijen onder één dak. KOC.online faciliteert deze organisaties door de mogelijkheid om een oneindig aantal werkmaatschappijen aan te maken, ieder met hun eigen inrichting. Alles voor dezelfde prijs. De grote sprong vooruit is dat al deze werkmaatschappijen gebruik maken van dezelfde kind- en klantendatabase, zodat deze gegevens maar één keer bijgehouden hoeven te worden.

Korein Shared Services biedt bedrijfskundige ondersteuning aan organisaties die zich richten op de ontwikkeling van kinderen. Voor kinderopvang en basisonderwijs ontwikkelden zij een volledig geïntegreerde ICT-omgeving. In deze omgeving zijn kindplanning, medewerkerplanning, financiële administratie, personeels- én salarisadministratie aan elkaar gekoppeld, om zo bij te dragen aan een efficiënte en resultaatgerichte bedrijfsvoering.
Voor elk onderdeel is een specialist geselecteerd. Ayton nam de inrichting van de medewerkerplanning voor haar rekening. Dicon en Afas werden ingeschakeld voor de kindplanning, het personeelsinformatiesysteem en het financiële gedeelte.

Raet en Ayton hebben al jarenlang een standaard aansluiting tussen Raet Youforce (Beaufort) en Aysist® ten behoeve van een zorgvuldige aanlevering van medewerkergegevens naar het personeelsplanningsysteem Aysist. Medewerkergegevens worden rechtstreeks aangeleverd vanuit Raet Youforce (Beaufort) naar Aysist. Ook is er vanuit Aysist standaard een aansluiting naar Raet Youforce (Beaufort) ten behoeve van salarisverwerking, uren en ORT en interne doorbelastingen. Updates worden automatisch verwerkt.

Transvorm adviseert en ondersteunt werkgevers en werknemers uit de Brabantse sector zorg en welzijn op het terrein van mobiliteit, opleiden en imago.

Transvorm over de samenwerking met Ayton:
De diensten van Ayton zijn voor Transvorm de perfecte aanvulling op onze eigen activiteiten voor onze leden. Vanuit Transvorm werken we samen met de zorgorganisaties in Brabant aan het voorkomen van personeelsproblemen. Onder meer via regionale projecten op gebied van instroom, mobiliteit en imago. De producten en diensten van Ayton spelen hierbij perfect op in. Dat we elkaar aanvullen hebben we al bij uitstek gezien bij twee organisaties die lid zijn geworden bij Transvorm om naast Brabantzorg.net ook de voordelen van het Ayton-aanbod via Transvorm te kunnen meenemen!“.

Visma Software ontwikkelt, verkoopt en implementeert, Talent & Salaris, software voor salarisverwerking en personeelsmanagement. Sterke positie in onder andere: Zorg, Woningcorporaties, Transport, Handel en Industrie. Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Wehkamp, TUI Nederland, KLM Catering Services, CSM Nederland, Koninklijk Instituut voor de Tropen, Haagse Wijk- en Woonzorg, Careyn, Livio en Univé.

Zorg aan Zet en Ayton
Zorg aan Zet ondersteunt en faciliteert zorg en welzijnsorganisaties in Limburg op het gebied van HRM. Dit doen zij door het ontwikkelen en aanbieden van projecten, diensten en producten die organisaties helpen bij hun personeelsvraagstukken.
De arbeidsmarkt in Limburg beweegt zich steeds meer in de richting van een transitionele arbeidsmarkt. Flexibiliteit en flexibilisering zijn steeds vaker de speerpunten voor het werkgeversbeleid. Ayton is, net als Zorg aan Zet,  voor veel Limburgse werkgevers in zorg en welzijn al jaren een betrouwbare partner. Zo ondersteunt Zorg aan Zet veel werkgevers op het gebied van hun strategische personeelsplanning. De diensten en producten van Ayton zijn een perfecte aanvulling op deze service en vice versa. Ayton zorgt voor een optimale service op het brede gebied van personeelsplanning. Zorg aan Zet ziet in Ayton dan ook een partner waarmee wij gezamenlijk personeelsplanning verder willen professionaliseren in Limburg.

ZorgpleinNoord ondersteunt en adviseert zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Nederland op het terrein van (strategisch) arbeidsmarktbeleid

ZorgpleinNoord over de samenwerking met Ayton:
‘Een kwalitatief goede zorg- en welzijnssector is van cruciaal belang voor een goed leefklimaat in Noord-Nederland. Dit lukt niet zonder goed opgeleide en genoeg medewerkers. Het is daarom van belang dat de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn goed functioneert en dat het personeel in de organisaties optimaal wordt ingezet. Hieraan levert Ayton in samenwerking met ZorgpleinNoord een bijdrage, door zorg- en welzijnsorganisaties die producten en diensten te bieden die een effectieve personeelsinzet mogelijk maken. Al meerdere, bij ZorgpleinNoord aangesloten organisaties, maken hier naar tevredenheid gebruik van.’