070 357 0800

Praktijkmiddag Zelforganisatie

Op dinsdag 20 juni aanstaande organiseert SDB Ayton i.s.m. Zorgorganisatie Dichterbij een praktijkmiddag over zelforganisatie binnen zorgteams.

In een leerzame interactieve middag vertelt Loes de Groot (Coordinator Roosterondersteuning) van Dichterbij over de successen en lesson’s learned bij de implementatie van een nieuwe planningsmethodiek met meer regie en verantwoordelijkheid bij de zorgteams. Om dit te realiseren moest een ander systeem worden aangekocht dat dit proces volledig ondersteund: Aysist7.

Loes is gedurende het gehele traject betrokken geweest en is nu verantwoordelijk voor de verdere uitrol en implementatie van zelforganisatie binnen 400 zorgteams van Dichterbij. Vanaf 1 januari is de implementatie naar Aysist7 afgerond. Zelforganiserende teams worden nu geholpen om daadwerkelijk regie en verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de planning. Teams kunnen daarin zelf de volledige verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het planproces.

Loes neemt u mee door het gehele proces om te komen tot meer regie en verantwoordelijkheid bij de zorgteams ten aanzien van de planning.

Tevens laten we u kennis maken met het roostersysteem Aysist7. Speciaal ontwikkeld voor zelforganisatie binnen teams in de zorg. Bovendien geven we een doorkijk naar de volledig geïntegreerde HR, Planning en salaris oplossing, zoals we dit nu als SDB Ayton kunnen aanbieden.

Kortom een dag vol praktische tips waar u direct mee aan de slag kunt.

Sorry, the comment form is closed at this time.