070 357 0800

Receptioniste

null

40 uur, Den Haag

SDB Ayton biedt een totaalpakket voor zorginstellingen rondom hun HR-, salaris- en planningsprocessen. Onze SaaS oplossingen stellen onze klanten in staat om deze processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

Voor onze receptie zoeken we een spontane receptioniste die ons team komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Als receptioniste ben je een heel belangrijk visitekaartje van onze organisatie. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en relaties. Je ontvangt onze bezoekers met een aangename gastvrijheid en neemt de telefoon bij de receptie aan. Hierbij help je de beller op een vriendelijke, correcte en doortastende manier verder.

Ook heb je oog voor detail als het gaat om bijvoorbeeld aanbieden van koffie en thee aan onze bezoekers, bieden van een helpende hand en het netjes en representatief houden van onze werkomgeving. Daarnaast ondersteun je de organisatie met enkele organisatorische en administratieve werkzaamheden. Een goede eerste indruk kun je maar een keer maken en jij ziet het als sport deze eerste indruk van onze organisatie geweldig te laten zijn!

 

Wie ben jij?

  • Je servicegerichte instelling zit diep in je DNA ingebed;
  • Je hebt een pro-actieve grondhouding en denkt klantgericht;
  • Je houdt van contact leggen met andere mensen en kunt goed met een computer overweg;
  • Je hebt een vlotte persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en het werken in een softwarebedrijf gericht op de zorgsector trekt je aan;
  • Je bent fulltime beschikbaar, minder is voor deze functie niet mogelijk: bij ons betekent dit 40 uur per week op maandag tot en met vrijdag.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een hele leuke functie voor een starter op de arbeidsmarkt bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een informele omgeving waarin je met jouw persoonlijkheid bijdraagt aan de beste zorg voor onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Miranda Verschuren

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met mij op.

miranda.verschuren@sdbayton.nl

070 357 0800

Delen?

Bekijk al onze vacatures