070 357 0800

RoosterPlan

Zorgvraaggestuurd en efficiënt roosteren

RoosterPlan maakt roosteren vanuit de zorgvraag eenvoudig. Het beste zorgaanbod komt efficiënt tot stand door de minimaal benodigde capaciteit te combineren met een hoge flexibiliseringsgraad. Het beste voor de cliënt en financieel aantrekkelijk voor jezelf.

Zorgvraaggestuurd

De beste zorg ontstaat als je je beste medewerkers per zorgvraag inzet. Door gebruik te maken van RoosterPlan kijk je niet alleen naar inzetbaarheid, maar ook naar de vaardigheden van de medewerkers. Eventueel ontstane knelpunten kun je met gezamenlijk overleg ontzenuwen. Medewerkers raken zo betrokken bij het roosteren, kennen de zorgvraag en weten wat van hen verwacht wordt.

Roosterverstoring snel opgelost

Ontstaat er toch een roosterverstoring, dan kun je die in RoosterPlan met 1 klik ondervangen. Met een innovatieve matchboom zoekt het systeem naar een geschikte medewerkers waarbij ook gekeken wordt naar de specifieke zorgvraag. De criteria hiervoor kun je zelf instellen.

Roosteren in de cloud

RoosterPlan betekent roosteren ‘in de cloud’. Hierdoor zijn gegevens over het rooster altijd actueel en inzichtelijk. Ongeacht tijd of plaats.

Met het Medewerkersportaal dat aan RoosterPlan is gekoppeld, hebben medewerkers snel en eenvoudig toegang tot alle tot hun rooster en eigen dossier. Diensten accorderen of ruilen is een peuleschil geworden en het bespaart tijd. Aysist Mobile – een handige app – zorgt ervoor dat informatie uit het Medewerkersportaal ook op mobiele apparaten toegankelijk is.

RoosterPlan helpt je zorgvraaggestuurd te roosteren. En door het realtime inzicht – verkregen door werken in de cloud – kun je tegelijk kostenefficiënt bezig te zijn. Om zo gezamenlijk je doel te bereiken: het bieden van de beste zorg.

null

Gerelateerde oplossingen

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief