070 357 0800

Salarisadministrateur m/v

null

40 uur

Werken bij dé software dienstverlener gespecialiseerd in Salaris, Personeel & Planning in de Zorg, werken met de modernste technieken, goede arbeidsvoorwaarden, inspirerend leiderschap, werken met professionele collega’s, een baan met doorgroeimogelijkheden in je vakgebied, werken in een omgeving die nooit stil staat. Dat is werken bij SDB Ayton. 

Binnen SDB Ayton als organisatie is het BPO/Salarisbureau een belangrijk onderdeel. Een groot aantal klanten vertrouwt hun salaris- en HR administratie aan SDB Ayton toe. Deze diensten worden geleverd vanuit de afdeling BPO/Salarisbureau. Excellente en efficiënte dienstverlening met gebruikmaking van de door SDB Ayton zelf ontwikkelde software, staan hierbij voorop. Onze SaaS oplossingen stellen onze klanten in staat om hun processen volledig digitaal en geautomatiseerd uit te voeren.

 

Voor de afdeling BPO/Salarisbureau zoeken wij een Salarisadministrateur die ons gedreven team komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Als Salarisadministrateur bied je onze klanten dienstverlening op het gebied van salaris en softwaresupport op een hoog kwalitatief en kwantitatief niveau. Je voert zelfstandig de inrichting, uitvoering en de controle uit van diverse administraties van BPO-/Salarisbureauklanten. Je controleert mutaties op juistheid en uitvoerbaarheid, mede in het kader van fiscale wet- en regelgeving en indien van toepassing draag je oplossingen aan met als doel een correcte salarisstrook aanleveren aan de klant.

 

Wie ben jij?

  • Je bent cijfervaardig en cijfermatig;
  • Je bent accuraat en secuur en je kunt al dan niet onder tijdsdruk mutaties verwerken;
  • Je onderhoudt de CAO kennis en kennis van salaris en HR en gelieerde (fiscale) wet- en regelgeving en je bent continu bezig met verbreden van vakinhoudelijke kennis;
  • Je hebt sterk ontwikkelde uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling (telefonisch) als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van relevante processen binnen de zorg en actuele ontwikkelingen binnen de zorgsector;
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een verantwoordelijke functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg van onze klanten. Hierbij bieden wij goede performance based arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Graag ontvangen we jouw CV en motivatie voor deze functie via de solliciteer direct button! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Miranda Verschuren

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met mij op.

miranda.verschuren@sdbayton.nl

070 357 0800

Delen?

Bekijk al onze vacatures