070 357 0800

Wij trakteren u op echte ‘barista’ koffie op de Zorg & ICT

Graag nodigen we u uit om op onze stand langs te komen op de Zorg & ICT op 14, 15 en 16 maart, hal 11 stand C010.

We trakteren u niet alleen op heerlijke koffie, vers bereid door een Barista, maar laten u ook graag meer zien van onze vernieuwde organisatie: SDB Ayton. Een nieuwe samenwerking; altijd op zoek om u te helpen, zodat u en uw medewerkers efficient en plezierig kunnen werken met meer grip en inzicht in uw organisatie. Zo kunt u zich samen richten op waar u goed in bent: het leveren van de beste zorg

 

 

En wat is er nu mooier om met gewaardeerde relaties kennis te maken onder het genot van een heerlijke kop koffie, voor u bereidt door onze professionele Barista, op onze stand. Maak vooral kennis met onze nieuwe organisatie en het innovatieve aanbod op het gebied van HR – Planning – Salaris.

Naast een heerlijke kop koffie kunt u zich ook direct inschrijven voor de Zorgmarathon, waar SDB Ayton voor de tiende keer hoofdsponsor van is. Bovendien verloten we een echte ‘teamtent’ (inclusief houten vloer, statafel en bierbank) voor een optimale beleving van de Zorgmarathon met uw team. Vraag op onze stand hoe u hieraan mee kunt doen.

 

 

Wij kijken uit naar uw komst en verwelkomen u graag met een heerlijke koffie naar keuze, vers bereid door onze barista.

Wat kunt verder van de beurs verwachten?

Dit jaar staat de vakbeurs in het teken van het thema ‘De patiënt als partner’. De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen zijn mondiger, stellen hogere eisen en hebben nieuwe technologieën tot hun beschikking. Zorg & ICT 2017 geeft u praktische handvatten en laat u zien welke rol ICT hierbij speelt.

We kijken uit naar uw komst!

Beursdagen: 14 t/m 16 maart van 09:30 – 16:30

Sorry, the comment form is closed at this time.