070 357 0800

SDB Ayton zoekt ‘adviesklanten’ voor onze eerste SDB Ayton Advisory board

Om ervoor te zorgen dat onze oplossingen nog beter aansluiten bij uw wensen, zoeken we deelnemers voor onze Advisory Board. Een Board die we willen betrekken bij onze oplossingen en ons daadwerkelijk advies gaan geven m.b.t. onze productontwikkeling. Dit is een unieke kans om de samenwerking te verbreden, invloed te hebben in het developmentproces om samen verder te komen!

Wat mag u van deze advisory board verwachten?

U bent de expert binnen uw werkveld en u werkt met onze oplossingen. U weet dus het beste hoe onze oplossingen u het beste van dienst kunnen zijn. In onze visie staat niet voor niets dat wij in onze oplossingen de medewerker centraal stellen. Vandaar dat we u vragen om plaats te nemen in de Advisory Board van SDB Ayton. Van u horen we graag feedback uit de praktijk met daarbij specifieke informatie over user experience, features & functionalities en input over de markt. We horen graag van u tijdens een interessante bijeenkomst waar we niet alleen kennis van u vragen maar ook kennis delen. Zodat u niet alleen invloed heeft maar zelf ook veel kunt opsteken van deze bijeenkomsten.

Op donderdag 26 oktober starten we met de eerste bijeekomst

Tijdens deze bijeenkomst delen we doelstellingen, uitleg van Advisory Board en bespreken we wederzijdse verwachtingen. U krijgt informatie rechtstreeks vanuit het developmentteam, u wordt inhoudelijk betrokken en uitgedaagd mee te denken om onze oplossingen te verbeteren en uw wensen, ideeën te delen voor toekomstige ontwikkelingen. Uiteraard wordt uw mening uiterst serieus genomen. Kortom, een unieke kans voor een zeer vruchtbare samenwerking. Natuurlijk letten we erop dat we niet teveel tijd van u vragen. Richtlijn voor dit programma is vier bijeenkomsten per jaar en natuurlijk houden we u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Naar wie zijn we op zoek?

We zoeken een brede variatie aan klanten en eigenlijk is alles hiervoor mogelijk. Ben u heel tevreden of heeft u juist nog wensen? Werkt u al lang met onze oplossingen of gaat u nog starten? Werkt u met 1 onderdeel of de hele suite? Iedereen komt in aanmerking om deel te nemen. Belangrijkste reden is natuurlijk uw motivatie om feedback te delen. We zoeken veel variatie in de groep ook het liefst vanuit verschillende functies. Wat hierbij belangrijk is dat we om tafel komen met mensen die onze oplossingen gebruiken en  feedback kunnen en durven geven, constructief zijn en interesse hebben om hier een rol in te spelen. We willen een langdurige samenwerking aangaan en juist door een vaste groep aan ons te binden kunnen we deze Advisory Board laten groeien en een succesvolle rol geven binnen onze ‘outside in benadering’.

Denkt u graag mee en heeft u interesse?

Meld u direct aan door uw aanmelding te mailen naar janneke.blanken@sdbayton.nl. We ontvangen graag uw gegevens zodat we contact met u kunnen opnemen, liefst met motivatie. U mag verwachten dat deze Advisory Board veel voor u kan betekenen: voor de ontwikkelingen van uw oplossingen, voor de samenwerking en natuurlijk zorgen we dat u ook wordt geïnspireerd door bijvoorbeeld actuele, informatieve gastsprekers die we betrekken bij deze bijeenkomsten. Heeft u vragen? Wilt u wel deelnemen in de Advisory Board maar bent u op 26 oktober niet beschikbaar? Laat het uiteraard weten, dan zoeken we hier een oplossing voor.

We kijken uit naar uw reacties om er samen een mooie, succesvolle board van te maken!

Sorry, the comment form is closed at this time.