070 357 0800

SDB Groep; specialist in salarisadministratie

Door de diversiteit aan cao-bepalingen, wetgeving en benodigde punctualiteit vergt de salarisadministratie veel van een organisatie. Misschien herkent u het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet of kost het u simpelweg te veel tijd. Met een onjuist gevoerde salarisadministratie levert u in op kwaliteit en nemen de kosten en risico’s toe. SDB Groep biedt zorginstellingen diverse oplossingen, afhankelijk van de benodigde ondersteuning. U kunt daarbij denken aan services als BPO of Financial, HR & Salaris Professionals. Onze specialisten adviseren u graag over de oplossing die het beste bij uw organisatie past.

Salarisspecialist
Al 40 jaar verzorgt SDB Groep de salarisadministratie van vele zorginstellingen. Wij dragen onder meer zorg voor de berekening van salarissen en de verstrekking van salarisstroken aan medewerkers. Uw organisatie en medewerkers kunnen vertrouwen op correcte salarisgegevens en accurate berichtgeving aan de Belastingdienst en Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ieder jaar mogen wij nieuwe zorginstellingen als klant verwelkomen, die hun salarisadministratie niet langer zelf willen regelen of niet meer aan een administratiekantoor of accountant willen uitbesteden. Onze ervaring is dat administratiekantoren en accountants ondanks hun deskundigheid onvoldoende gespecialiseerd zijn om de financiële risico’s van zorginstellingen te borgen. Onze klanten weten dat zij in SDB Groep de salarisspecialist in de zorg vinden.

Voordelen
Wilt u in 2017 ook uw risico’s tot een minimum beperken? Wij bieden u de volgende voordelen:
– Een gemotiveerd team van salarisspecialisten voor een vast tarief per verwerkte salarisstrook;
– Deskundig en proactief advies van onze salarisspecialisten;
– Een perfecte koppeling met Pensioenfonds Zorg & Welzijn, waarin dus ook de deeltijdfactor wordt meegenomen en geen ruimte is voor naheffingen;
– Een meekijklicentie op alle gegevens van uw organisatie en medewerkers;
– Verloning van de onregelmatigheidstoeslag (ORT) conform de betreffende cao;
– Een vast aanspreekpunt en toegang tot onze deskundige en klantvriendelijke helpdesk;
– Gegarandeerde continuïteit en kwaliteit van onze service.
Kortom: uw salarisadministratie is bij SDB Groep in uitstekende handen.

Sorry, the comment form is closed at this time.