070 357 0800

SDB*Selfservice Agenda

Wanneer moet ik werken en hoe zit het met mijn uren deze week? Heb ik ze allemaal ingezet? Kan ik nog wat extra werken of juist wat extra vrij nemen?

Vragen die SDB*Selfservice Agenda invult. Je kunt kijken hoe je schema in elkaar zit, hebt er invloed op via het aangeven van beschikbaarheid of inschrijven op openstaande taken.

De outlook-achtige agenda zorgt voor samenwerking met je teamleden en de roosteraars. Notificaties voor beschikbare diensten en de status van je aanvragen.

Alles gestuurd via processen die grip geven voor de organisatie maar waar je je niet druk over hoeft te maken.

SDB*Selfservice Agenda biedt de medewerker een agenda met zijn actuele rooster, inclusief verlofdagen.

In de agenda kan de medewerker aangeven wanneer hij wel of niet wil werken. Dit wordt direct zichtbaar in het rooster van SDB*Zorgplanner.

Daarnaast is het mogelijk om vanuit SDB*Zorgplanner openstaande diensten beschikbaar te stellen in de agenda van medewerkers, die zich hierop kunnen inschrijven. Na afloop van de maand kan de medewerker zijn roostermutaties digitaal doorgeven via zijn agenda.

Na goedkeuring door de planner en/of leidinggevende worden deze automatisch verwerkt in het onderliggende rooster- en salarissysteem.

null

Gerelateerde oplossingen

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief