070 357 0800

SDB AYTON DIZ DAY 2018 goed ontvangen!

Donderdag 11 oktober vond onze jaarlijkse klantendag SDB AYTON DIZ DAY plaats bij de Midden Nederland Hallen. Een inspirerende en relevante dag, gebouwd op drie actuele pijlers: innovatie, leiderschap en imago in de zorg, speciaal voor onze klanten. Als team kijken wij terug op een zeer geslaagde dag!

Startend met een uitdagend plenair programma met o.a. keynotes van professor Ron Meyer, CIO van ‘s Heeren Loo Marc de Barse, blogger en auteur Tommie Niessen en gastheer Jort Kelder, werden de drie thema’s concreet vertaald naar de dagelijkse werkzaamheden in de branche.

Het middagprogramma bestond uit verdiepende workshops van onze experts, op het gebied van o.a. zelfsturende teams, wetgeving rondom salaris, onze Aysist oplossing en kritische klantcases. Afsluitend een panel met experts om gastheer Jort Kelder te ondersteunen in de drie aanbevelingen voor betere zorg in Nederland, gericht aan Minister Hugo de Jonge.

Wij danken alle deelnemers en sprekers voor een bijzonder evenement waarin kennis delen, verbinding en inspiratie centraal stond. We hopen dat u een geweldige dag heeft gehad! Wilt u nog eens napraten of heeft u vragen nav deze dag? Wij horen het graag.

 •   Beste mensen, ik heb mij goed vermaakt op de DIZ DAY te Barneveld. En je leert nog eens wat. Vooral dat de zorgsector zwanger is van goed willende werknemers die dromen van meer innovatie en minder bureaucratie. Omdat de baasjes in de directie en Den Haag dat ook zeggen te willen, lijkt mij enig optimisme op z’n plaats, alsmede de verzuchting: wat let u? Voorwaarts! Jort Kelder

  - ,
 •   Trots om een bijdrage te mogen leveren aan het waardevolle event van SDB AYTON: de DIZ DAY. Marc de Barse - ’s Heeren Loo Zorggroep.

  - ,
 •   “Innovatie, imago in de zorg en leiderschap. Onderwerpen die het bespreken meer dan waard zijn en aan bod kwamen tijdens de DIZ DAY met inspirerende sprekers, praktijkvoorbeelden en nuttige workshops. Een eer om een rol te mogen spelen in de discussie om tot aanbevelingen te komen voor Hugo de Jonge”. Martin van der Groep Sectordirecteur Zorg, Welzijn en Onderwijs NCOI groep

  - ,
 •   “Mooi om te merken hoeveel mensen uit de gezondheidszorg zelf het leiderschap willen oppakken om de noodzakelijke innovaties in hun organisatie aan te jagen.” “Prachtig – geen geklaag over de minister, maar zelf het initiatief nemen, dat was de teneur”. Ron Meyer

  - ,

Meer foto’s zien, kijk dan hier