070 357 0800

SDB*Cares naar de mobiele boerderij op het Hoge Veer

Op 19 april jl. zijn vier van onze medewerkers met de bewoners van Rivierzicht, een locatie van Het Hoge Veer in Raamsdonksveer, als begeleider op pad geweest naar de “mobiele boerderij”.
Het was prachtig weer en de wandeling van Rivierzicht naar Het Hoge Veer en weer terug, was zeker geen straf.
Op de boerderij waren, naast konijnen en geitjes ook slangen en schildpadden aanwezig. Sommige bewoners waren wat terughoudend bij de dieren en anderen kregen geen genoeg van bijvoorbeeld de konijnen. En wat een belevenis als je op je 93e nog een slang kan aanraken!
Er waren lekkere hapjes en drankjes en verkoelende ijsjes. De bewoners genoten van het buiten zijn en de aanspraak van de vrijwilligers. Ook onze collega’s hebben het gezellig gehad.
Een heel geslaagde middag wat ons betreft!

Zorgorganisatie Het Hoge Veer richt zich op mensen met een zorgvraag in de gemeente Geertruidenberg (de kernen Raamsdonksveer, Raamsdonk en Geertruidenberg) en de direct omliggende gemeenten. Het Hoge Veer richt zich hierbij met de zorgverlening op zowel mensen die in één van de complexen (in het verzorgings-/verpleeghuis of de in aanleunwoningen) wonen, als op mensen die buiten de complexen wonen (zorg aan huis).
De missie van Het Hoge Veer is het creëren van een woon- en leefklimaat waarin de cliënt, ondanks eventuele (toenemende) afhankelijkheid van anderen, zelf richting geeft aan het eigen leven.
Rivierzicht is een kleinschalig opgezet modern woonzorgcomplex voor mensen met een indicatie voor verzorgingshuiszorg. Het ligt op een toplocatie aan de rivier De Donge, op de grens van Raamsdonksveer en Geertruidenberg.

Sorry, the comment form is closed at this time.