070 357 0800

SDB*Salaris

Salarisverwerking is waar wij zijn begonnen.

Al 40 jaar lang zorgen we voor een correcte berekening van salarissen en verstrekken we de loonstroken voor medewerkers in de zorg en daarbuiten.

Personeelskosten zijn een aanzienlijk onderdeel van je bedrijfsvoering. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. Onze cao-experts houden bestaande en toekomstige regelingen in de gaten.

Zo hoef je je geen zorgen te maken of het goed gaat. Dat doen wij wel. Dat geeft je meer tijd voor wat je moet doen: het bieden van de beste zorg.

En dat doen we betrouwbaar. Al honderden zorgorganisaties kunnen dit bevestigen.

Salarisverwerking en salariskennis in de zorg: u kunt bij ons terecht. Ook in de komende 40 jaar.

De personeelsregistratie is de basis voor al onze systemen en SDB*Salaris is daar een cruciaal onderdeel van. SDB*Salaris beschikt, naast proefverwerkingen, over uitgebreide controle- en correctiemogelijkheden.

Mutaties kunnen tot op het laatste moment worden doorgevoerd waarbij de verwerking op een tijdstip kan plaatsvinden die jou het beste uitkomt.

De gegevens worden automatisch verzonden naar externe partijen, zoals pensioenfondsen en de belastingdienst. Niet voor niets worden wij al jaren aanbevolen door PFZW en hebben wij nauwe banden met IZZ verzekeringen.

Zorg, Salaris, Planning en HR: het zit in ons DNA. Wij zorgen ervoor. En dat voor alle cao’s in de zorg.

null

Gerelateerde oplossingen

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief