070 357 0800

SDB*Selfservice Verlof uitgebreid met tweede keuze verlofperiode

SDB*Selfservice Verlof is sinds kort uitgebreid met een tweede keuzemogelijkheid voor een verlofperiode. SDB Groep ontving van meerdere klanten het verzoek om deze optie toe te voegen. Door de tweede keuzemogelijkheid verloopt het maken van een goede vakantieplanning nu nog beter en sneller. Een goede oplossing voor medewerker en manager.

Verlof aanvragen
Als een medewerker is ingelogd in SDB*Selfservice Verlof kan hij of zij een aanvraag indienen voor een verlofperiode. Met een vinkje kan ook de tweede keuze voor een verlofperiode worden geselecteerd. Bovendien verschijnt onder het verlofformulier de verlofagenda van de afdeling. Hierdoor kan de medewerker direct zien of er al collega’s verlof hebben in de betreffende periode. Zowel de eerste als de tweede keuze voor een verlofperiode zijn in de verlofagenda zichtbaar met als status ‘aangevraagd’.

Verlof goedkeuren
Ook voor de manager die in SDB*Selfservice Verlof de verlofaanvragen goedkeurt, zijn deze in de verlofagenda zichtbaar. Doordat in één oogopslag duidelijk is welke medewerker voor welke periode verlof aanvraagt, kan de manager eenvoudig en snel de juiste keuzes maken. Bij goedkeuring van een verlofaanvraag is alleen deze nog zichtbaar in de verlofagenda. De toevoeging van de tweede keuzemogelijkheid maakt SDB*Selfservice Verlof nog gebruiksvriendelijker.

Sorry, the comment form is closed at this time.