070 357 0800

Visie

null

In een continu veranderende zorgomgeving ondersteunen wij organisaties door het maken van innovatieve en gebruikersvriendelijke software oplossingen voor hun administratieve processen rondom de inzet van personeel en vrijwilligers.

Dat doen wij door de medewerker centraal te stellen in geoptimaliseerde processen, zodat deze efficiënt en plezierig kan werken. Hierdoor kan de organisatie en de medewerker maximaal hun primaire taak uitvoeren, namelijk het geven van de beste zorg aan de cliënt.
Betrouwbaar
Afspraak is afspraak. Daarbij zijn deskundigheid, integriteit en transparantie de elementen die voor SDB Ayton belangrijk zijn om onze afspraken waar te maken en systemen te laten doen wat ze moeten doen.

Klantgericht
SDB Ayton is proactief op zoek naar de wensen van klanten en handelt daar naar. Dit doen wij op een toegankelijke en behulpzame wijze die gericht is op een gelijkwaardige samenwerking.

Innovatief
SDB Ayton is een organisatie waar creativiteit en unieke kennis van de markt optimaal toegankelijk is om kort cyclisch met nieuwe producten te reageren op veranderingen in de zorg.

Gepassioneerd
Gedreven door de behoefte van onze klanten en maximaal inzettend op onze deskundigheid, om op ambitieuze wijze behulpzaam te zijn voor onze klanten met een scherp oog op de uitdagingen in hun primaire proces.

Betrokken
SDB Ayton voelt zich betrokken bij de ontwikkelingen en veranderingen in de zorg. Wij zijn dan ook permanent op zoek naar duurzame oplossingen die optimaal aansluiten bij de zorgmarkt.

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief