070 357 0800

Werken bij ons

null

De wereld van de zorg is in beweging. Continu. Zorginstellingen hebben daarom in hun dagelijkse praktijk te maken met veranderende wetten en regelgeving. Daar moeten ze uiteraard op ingespeeld zijn. Dat kost tijd. Tijd die hen van hun primaire taak weghoudt: het geven van de beste zorg.

Dat kan anders. En daarom maken wij innovatieve en gebruikersvriendelijke software om administratieve processen rondom personeelsinzet te vereenvoudigen.

Het personeel staat centraal in deze oplossingen. Door hen tools te geven waarmee ze snel en eenvoudig kunnen (samen)werken. En tegelijk houdt de zorginstelling grip op de organisatie. Zo krijgen zorginstellingen en hun zorgprofessionals weer hun handen vrij voor het bieden van zorg. En dat is prettig voor de cliënt.

Het faciliteren van de beste zorg zit in ons DNA. Onze wortels liggen dan ook in de zorgsector. Daarom is ons team nauw betrokken met de uitdagingen van onze klanten. En we zoeken altijd nieuwe collega’s die zich ook willen inzetten voor de zorg in Nederland.

Onze vacatures

Voel je je aangesproken door ons verhaal? Bekijk dan onze vacatures en ontdek welke van deze uitdagingen bij jou past!

  • Accountmanager New Business
    Accountmanager New Business
  • Implementatie Consultant
    Implementatie Consultant
  • Support Consultant
    Support Consultant

Wat heeft SDB Ayton je te bieden?

Innovatief

We durven ‘out of the box’ te denken en iedereen wordt uitgedaagd zijn ideeën volop te uiten.

Gepassioneerd in ons werk

Bij SDB Ayton houden we van wat we doen. We maken graag samen werk van plezier en plezier van werk.

Geen passende vacature?

Staat jouw droombaan er nog niet bij? Stuur dan een open sollicitatie, dan bekijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verstuur een open sollicitatie