070 357 0800

Workshop Eindejaar & Nieuwjaarsprocedure Aysist

De pepernoten liggen weer in de supermarkt en de kerstverlichting hangt weer in de winkelstraten. Om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de allerlaatste nieuwjaar & eindejaar procedures organiseren we workshops. Met deze workshop weet u zeker dat u optimaal bent voorbereid op het nieuwe jaar.

Voor wie zijn de workshops?
De workshops zijn bestemd voor alle applicatiebeheerders die de inrichting en het beheer van Aysist6+ of Aysist7 verzorgen.

Inhoud van de workshop?
We behandelen onderstaande onderwerpen:
– aanmaken nieuw boekjaar
– afsluiten afgelopen jaar
– 13de run
– opschoonacties

Als u specifieke onderwerpen heeft waar u meer over wilt weten, geef dit van tevoren aan bij het aanmeldingsformulier, onze trainer kan hiermee dan rekening houden in het programma.

Alle workshops beslaan gehele dagen van 10:00 – 14:00 gezamenlijk & 14:00 – 17:00 voor organisatie specifieke vraagstukken.
De workshops zullen worden gehouden in Den Haag, Regulusweg 11.

Kosten:
De kosten deze workshop bedragen € 250,- per persoon (inclusief lunch)

Hoe u zich kunt aanmelden
Heeft u interesse in het volgen van een workshop, dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Sierik Knol, mail: sierik.knol@sdbayton.nl of tel: +31 6 4476 4337.

U kunt zich uiterlijk aanmelden tot 1 week voorafgaand aan de training, mits er nog plaats is.

Een workshop op locatie is ook mogelijk en dit kunt u aangeven op het aanmeldingsformulier of u kunt contact opnemen met Sierik Knol, mail: sierik.knol@sdbayton.nl of tel: +31 6 4476 4337.

Sorry, the comment form is closed at this time.