070 357 0800

Wij trakteren u op echte 'barista' koffie op de Zorg & ICT

Graag nodigen we u uit om op onze stand langs te komen op de Zorg & ICT op 14, 15 en 16 maart, hal 11 stand C010. We trakteren u niet alleen op heerlijke koffie, vers bereid door een Barista, maar we laten u ook graag meer zien van onze vernieuwde organisatie SDB Ayton.

Een nieuwe samenwerking; altijd op zoek om u te helpen, zodat u en uw medewerkers efficient en plezierig kunnen werken met meer grip en inzicht in uw organisatie. Zo kunt u zich samen richten op waar u goed in bent: het leveren van de beste zorg. U kunt zich nu direct inschrijven en ontvang een gratis toegangskaart voor de beurs.

Naast een heerlijke kop koffie kunt u zich ook direct inschrijven voor de Zorgmarathon, waar SDB Ayton voor de tiende keer hoofdsponsor van is. Bovendien verloten we een echte ‘teamtent’ (inclusief houten vloer, statafel en bierbank) voor een optimale beleving van de Zorgmarathon met uw team. Vraag op onze stand hoe u hieraan mee kunt doen.

Wat kunt u verder van de beurs verwachten?
Dit jaar staat de vakbeurs in het teken van het thema ‘De patiënt als partner’. De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen zijn mondiger, stellen hogere eisen en hebben nieuwe technologieën tot hun beschikking. Zorg & ICT 2017 geeft u praktische handvatten en laat u zien welke rol ICT hierbij speelt.

Wij kijken uit naar uw komst en verwelkomen u graag met een heerlijke koffie naar keuze, vers bereid door onze barista.

Jaarbeurs Utrecht – 14 t/m 16 Maart 2017 van 09:30 – 16:00
Schrijf je direct in
  • HR
  • Planning
  • Salaris

Bestel hier uw gratis toegangskaarten